Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez met Mexico naar halve finales CONCACAF Nations League

Gimenez met Mexico naar halve finales CONCACAF Nations League

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez heeft zich na een knotsgekke wedstrijd met Mexico geplaatst voor de halve finales van de  CONCACAF Nations League. De uitwedstrijd tegen Honduras ging met 2-0 verloren voor de Mexicanen, waardoor uitschakeling dreigde in de kwartfinale. De thuiswedstrijd werd uiteindelijk gewonnen na strafschoppen.

Gimenez werd twintig minuten voor tijd gebracht bij een 1-0 voorsprong en was belangrijk met een assist op Edson Alvarez bij de 2-0. De Mexicanen dwongen daarmee een verlenging af en wonnen uiteindelijk na strafschoppen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert