Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan is het wel goed dat je jezelf laat zien, zoals Stengs.”

”Dan is het wel goed dat je jezelf laat zien, zoals Stengs.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het Nederlands elftal wist dinsdagavond met 0-6 te winnen van Gibraltar. In Portugal nam Calvin Stengs drie treffers voor zijn rekening en volgens Sjoerd Mossou is de Feyenoorder nu een serieuze optie voor Ronald Koeman.

“De wedstrijd tegen Gibraltar is niet serieus genoeg om er veel conclusies aan te verbinden”, zegt Mossou in de AD Voetbalpodcast“Aan de andere kant, Ronald Koeman wil de spelers niet voor niets zien. Dan is het wel goed dat je jezelf laat zien, zoals Stengs.”

De journalist sluit niet uit dat Stengs richting het EK een serieuze optie wordt voor de basis. “Die rechtsbuitenplek is al jaren een probleempositie”, legt de journalist uit. “Dan is het prettig om te weten dat je met Stengs een optie erbij hebt. Voor wat het waard is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert