Home Laatste Feyenoord Nieuws Wijffels: “Misschien speelt Stengs wel”

Wijffels: “Misschien speelt Stengs wel”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Voetbalpodcast van het AD laat Maarten Wijffels zijn licht schijnen op Oranje, waarbij hij de verwachting heeft dat er tegen Gibraltar andere namen op het wedstrijdformulier staan.

“Wat je merkt nu Oranje zich al geplaatst heeft voor het EK, is dat allemaal clubcoaches gaan bellen en een beetje druk uitoefenen dat de grote kanonnen gespaard blijven”, begint Wijffels. “Stel je bent Klopp, dan wil je absoluut niet dat Cody Gakpo en Virgil van Dijk ergens tegen Gibraltar, als de kwalificatie al gespeeld, nog een blessure oplopen.”

“Geblesseerd raken op een knollenveld in Gibraltar tegen een tegenstander die er niks van kan, dat is wel een beetje een schrikbeeld”, vervolgt de journalist. “Clubcoaches drukken Koeman wel op het hart, van: pas op mijn spelers. Dus ik verwacht flink wat wisselingen dinsdag.”

“Misschien spelen er zelfs wel elf anderen. Thijs Dallinga, Calvin Stengs, Joey Veerman, misschien zelfs Jordan Teze wel. Voor Dallinga is het natuurlijk een prachtig moment om zo’n jongen voor de eerste keer in het Nederlands elftal te kunnen zien. Het zal geen enorme graadmeter zijn, maar toch”, aldus Wijffels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert