Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber over legioen: ‘Zij zijn heel belangrijk, ik geniet er elke wedstrijd weer van’

Timber over legioen: ‘Zij zijn heel belangrijk, ik geniet er elke wedstrijd weer van’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit goed op zijn plek bij Feyenoord. De middenvelder is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Arne Slot en is wekelijks een van de uitblinkers. Tegenover Hand in Hand reageert de middenvelder op zijn ontwikkeling en de vermeende interesse uit het buitenland.

“Ik heb er zelf ook iets van gezien, ja. Het is denk ik een goed teken voor mij dat ik prima bezig ben, maar ik ben er niet mee bezig. Ik ben blij dat ik nu kan spelen en fit ben. Voorlopig kan ik alleen maar beter worden bij Feyenoord. Dat is mijn focuspunt. Ik voel dat ik nog beter kan, er is nog veel ruimte voor verbetering. Aankomende tijd zal ik vooral dáár mee bezig zijn en met het winnen van wedstrijden. De concurrentie is goed dit jaar, dus dat moeten wij ook zijn.”

Timber voelt ook de kracht van Het Legioen. “Zij zijn heel belangrijk, ik geniet er elke wedstrijd weer van. In De Kuip, maar ook uit, is het altijd volle bak en staan ze achter ons. Ook vorig jaar in de Champions League. Ik weet het nog van vroeger, maar als je zelf op het veld staat, is het nog specialer. Volop genieten!”, besluit de middenvelder.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert