App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Taabouni: ”Feyenoord is meer een échte topclub”

Taabouni: ”Feyenoord is meer een échte topclub”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Mohamed Taabouni verruilde afgelopen seizoen Feyenoord voor een avontuur in Qatar.  De middenvelder kwam zeven wedstrijden in actie voor Feyenoord en speelde daarin 185 minuten. Toch heeft hij een goed gevoel overgehouden aan zijn tijd in De Kuip, een gevoel dat hij niet meer had bij AZ.

”De aandacht vanuit het eerste elftal ontbrak”, vertelt Taabouni over zijn overstap. ”Ik had niet meer het gevoel dat ze écht met me bezig waren. Dat was bij Arne Slot heel anders. Die wilde altijd het maximale eruit halen.”

”Het was het eerste jaar van Pascal Jansen, dus misschien was hij zelf ook nog aan het zoeken. Dat kan ook een factor zijn waardoor ik dat gevoel had. Ik miste de aandacht van de hoofdtrainer zelf. Een trainer die het maximale uit mezelf zou halen. Dat elke training weer. Dat miste ik een beetje.”

Taabouni zag overeenkomsten, maar ook veel verschillen tussen AZ en Feyenoord. ”Bij Feyenoord zit er wat meer druk op. De stad Rotterdam is groot, dus je hebt wat meer druk en meer fans in het stadion. Het is meer een échte topclub. Je merkt dat Rotterdam echt leeft voor Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert