App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs neemt wedstrijdbal mee: ”Het is mijn eerste”

Stengs neemt wedstrijdbal mee: ”Het is mijn eerste”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs was vanavond belangrijk voor Oranje met een hattrick. Na afloop blikt hij terug met de NOS.

Stengs kijkt met een goed gevoel terug op een voor hem geweldige avond. “Om terug te keren, meteen te spelen, drie goals te maken en de overwinning mee te nemen is mooi. Ik ben blij dat ik mocht starten”, vertelt hij.

Ook Stengs wist wat er vandaag verwacht werd. “Iedereen verwacht een hoge uitslag en dat je goed voetbal speelt maar soms is dat nog wel eens lastig. Ik denk dat we het goed hebben gedaan, ik scoor zelf vroeg waardoor je wat lekker voetbalt. We zijn rustig gebleven en hebben genoeg kansen gehad.”

Door zijn goede spel in zowel de Eredivisie als de Champions League kwam hij weer in beeld bij Oranje. “Ik wist wel dat je meer in de picture komt te staan als je in de Nederlandse competitie speelt. Het gevolg van goed spelen is dat je een uitnodiging krijgt en dat is mooi.” Wat hij met de wedstrijdbal doet? Die neemt hij mee naar huis. “Misschien nog even een paar handtekeningen erop zetten in de kleedkamer. Het is mijn eerste”, sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert