App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Rini Coolen vertrekt bij Feyenoord

Rini Coolen vertrekt bij Feyenoord

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Aan de samenwerking tussen Head of Academy Rini Coolen en Feyenoord komt na het lopende seizoen een einde.

De club en de huidige hoofd jeugdopleiding hebben dit in goed overleg besloten. De 56-jarige Coolen is sinds medio 2021 werkzaam op Varkenoord en zal voor het nieuwe seizoen op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

De afgelopen maanden zijn er constructieve gesprekken gevoerd over de wijze waarop Feyenoord Academy in de nabije toekomst zou kunnen worden ingericht. De verschillende inzichten die voortkwamen uit deze gesprekken hebben beide partijen ertoe doen besluiten om na het seizoen uit elkaar te gaan.

‘Ik heb hier een ongelooflijk mooie periode meegemaakt en ben er trots op dat ik mede heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en trainers de afgelopen jaren,’ aldus Coolen. ‘Ik wens alle trainers en spelers het beste toe, en hoop dat deze prachtige club de komende tijd verder zal groeien en bloeien.’

Feyenoord dankt op zijn beurt Coolen voor zijn inzet en bijdrage aan de diverse ingezette vernieuwingen op Varkenoord. ‘Rini was betrokken bij de implementatie van het huidige trainings- en opleidingsprogramma’, zegt algemeen directeur Dennis te Kloese. ‘Onder zijn leiding is de samenwerking met het eerste elftal verder verbeterd en heeft de afgelopen seizoenen een aantal spelers de overstap naar Feyenoord 1 kunnen maken.’

Coolen behoudt tot en met juni 2024 de technische verantwoordelijkheid op Varkenoord. Feyenoord beraadt zich de komende periode over mogelijke opvolging en hoe Feyenoord Academy vanaf seizoen 2024-2025 zal worden geleid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert