App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord hofleverancier doelpuntenfestijn tegen Gibraltar

Feyenoord hofleverancier doelpuntenfestijn tegen Gibraltar

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het Nederlands Elftal heeft dinsdagavond een ruime zege geboekt op Gibraltar. De formatie van Ronald Koeman was met 0-6 te sterk in Portugal, waar Gibraltar zijn wedstrijden voorlopig speelt vanwege de verbouwing van het eigen stadion.

Feyenoord was hofleverancier van het doelpuntenfestijn tegen Gibraltar. Al na 10 minuten was Calvin Stengs trefzeker en niet veel later kopte ook Mats Wieffer raak.  Vlak voor rust zorgde Koopmeiners voor de 0-3 en de assist kwam op naam van Quilindschy Hartman.

In de 50e minuut tekende Stengs voor de 0-4 en twaalf minuten later lag ook de 0-5 in het netje, waarmee zijn hattrick een feit was. Hij is daarmee de eerste Feyenoorder met een hattrick in Oranje sinds Kees Pijl in 1924, ruim honderd jaar geleden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert