Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Egmond onder de indruk: ”Dat is natuurlijk ook heel verstandig”

Van Egmond onder de indruk: ”Dat is natuurlijk ook heel verstandig”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is populair in Nederland. Met zijn kalmte, humor en zelfspot kan hij rekenen op veel complimenten. Ook journalist Michiel van Egmond is onder de indruk van de oefenmeester.

Van Egmond laat bij FC Rijnmond weten het vooral fijn te vinden hoe Slot de media te woord staat. “Het is interessant om te zien dat hij die persconferentie echt gebruikt. Heel veel trainers gaan naar een persconferentie alsof ze naar een vuurpeloton lopen. Heel gespannen zitten en ze hopen maar dat ze het overleven. Slot gaat erheen om de publieke opinie bij te sturen.”

Volgens van Egmond zijn de rituelen van de oefenmeester voor de persconferentie bijzonder te noemen. “Niet voor niks kijkt hij eerst naar ESPN om de algemene stemming te bepalen. Dan heeft hij waarschijnlijk overleg met een van z’n persvoorlichters. Daarna gaat hij pas zijn verhaaltje vertellen. Dat is natuurlijk ook heel verstandig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws