App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat zo iemand in De Kuip goed landt”

“Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat zo iemand in De Kuip goed landt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het is interlandperiode en daarom nemen de heren bij FC Rijnmond de internationals onder de loep.

Justin Bijlow moest genoegen nemen met een reserverol. “Iedereen weet dat Bijlow de beste keeper van Nederland is”, zegt Harry van der Laan. “Hij heeft alleen net iets te veel verleden op blessuregebied, waardoor de coach misschien liever anderen even de voorkeur geeft.” Dennis Kranenburg kon dat minder begrijpen. “Dat is toch onzin? Als Frenkie de Jong terug is, stelt hij die ook gewoon weer op.”

Quilindschy Hartman mocht wederom aan de aftrap verschijnen. “Hij speelde een vrij ingetogen wedstrijd”, aldus Van der Laan. “Dat is prima, dat moet af en toe. En als er meer mogelijkheden zijn om op te komen, dan doet hij dat. Hij ontwikkelt zich nog steeds, ook op dat gebied. Hij weet wanneer het wel en niet nodig is. Hij heeft snelheid en agressiviteit. Het is een back die Feyenoord heel veel geld gaat opleveren.”

Ook Michel van Egmond heeft een hoge pet op van Hartman. “Ik kan me niet voorstellen dat dat voor andere mensen niet geldt. Er is een heel mooi contrast tussen hoe hij eruit ziet en hoe hij is: heel vriendelijk en volgens mij heel gevoelig. Maar niet als hij op dat veld staat. En zeker niet als hij een tackle moet uitvoeren. Je hoeft geen kenner te zijn om te weten dat zo iemand in De Kuip lekker landt. Iemand die alles geeft en ook nog uit de eigen opleiding komt.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert