Home Laatste Feyenoord Nieuws “Die komt er wel weer aan in Oranje”

“Die komt er wel weer aan in Oranje”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow moet voorlopig genoegen nemen met een rol als reserve bij Oranje. Bondscoach Ronald Koeman lijkt voorlopig te kiezen voor Verbruggen. Arnold Mühren was spelersrapporteur voor De Telegraaf en ziet dat Bijlow ter zijner tijd alsnog wel kans maakt.

“Verbruggen heeft één keer op de grond gelegen. Ik beoordeel hem maar op wat hij met zijn voeten kan. Hij legt de bal met gevoel en op maat in de opbouw naar de zijkant. Het balletje wat hij doorliet vergeven we hem maar. Hij had de mazzel dat het daarvoor al buitenspel was. Ik begrijp dat Koeman niet steeds wil wisselen, maar van de drie keepers is Justin Bijlow in mijn ogen echt de beste. Die komt er wel weer aan in Oranje.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert