App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Bij zijn aanstelling vertelde hij dat Feyenoord een voorbeeld was voor zijn nieuwe Oranje’

‘Bij zijn aanstelling vertelde hij dat Feyenoord een voorbeeld was voor zijn nieuwe Oranje’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

‘Valentijn Driessen gaat in zijn column in De Telegraaf in op de prestaties van het Nederlands Elftal. De prestaties kunnen hem niet bekoren.

Driessen: “De erfenis van de Hollandsche School werd steeds vaker verkwanseld, zelfs door diegenen die er alles aan te danken hebben, zoals Van Gaal en de huidige bondscoach Ronald Koeman Maar één ding telt: winnen. Het Nederlands elftal heeft sindsdien echter helemaal niets meer gewonnen, is op EK’s en WK’s zelfs niet in de buurt geweest van winnen ondanks allerlei aanpassingen en het verloochenen van de eigen speelstijl.”

“Vandaar verdienen coaches als Peter Bosz en Arne Slot alle respect omdat bij deze trainers winnen op basis van de spelopvatting volgens de Hollandse School voorop staat. Bosz heeft het ingeslapen PSV wakker gekust en de metamorfose, die PSV onder zijn leiding ondergaat, wordt in Eindhoven, Brabant en zelfs heel Nederland bejubeld. Dat prestaties en leuk en goed voetbal hand in hand kunnen gaan bewijst Slot al tweeënhalf jaar bij Feyenoord. De club lag aan de geeuwhonger, maar met een geweldige offensieve en intensieve speelstijl heeft Slot Feyenoord gereanimeerd en wil iedereen een straaltje van de schijnwerpers meepikken”, vertelt Driessen.

“Ook de huidige bondscoach Ronald Koeman, die zich zaterdag met Oranje kwalificeerde voor EURO 2024. Bij zijn aanstelling vertelde hij dat Feyenoord een voorbeeld was voor zijn nieuwe Oranje. Zo aanvallend, waarbij tegenstanders continu naar adem moesten happen, dat stempel wilde Koeman op het Nederlands elftal drukken.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert