App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Als we een wedstrijd van dat niveau voorgeschoteld krijgen, mogen we dan alsjeblieft ook zeggen dat we het niets vonden?”

“Als we een wedstrijd van dat niveau voorgeschoteld krijgen, mogen we dan alsjeblieft ook zeggen dat we het niets vonden?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Willem van Hanegem laat in zijn column in het Algemeen Dagblad zijn licht schijnen op de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Ierland. ‘De Kromme’ is van mening dat het in de aanloop naar het EK juist belangrijk is om te benoemen wat er niet goed ging.

”Zo moeten we bij de blunder van Bart Verbruggen ook niet zeggen: ach, het was buitenspel toen hij hem door zijn benen liet gaan. Dat wist hij helemaal niet. Het blijft toch zoeken onder de lat, want na Mark Flekken is ook Verbruggen nog geen zekerheidje gebleken. Ik denk dat Justin Bijlow uiteindelijk de beste is.”

Van Hanegem hoopt Mats Wieffer snel in de basis terug te zien. “Jerdy Schouten zei gelukkig zelf dat hij er in de eerste helft niet veel van bakte. Hij zit er in mijn ogen goed in. Hij kan straks naast Frenkie de Jong gaan spelen op het EK. Maar dat kan Wieffer ook, hoor. Die schijven ze al snel weer af, maar dat is onzin.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert