Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik vind Geertruida als back beter”

“Ik vind Geertruida als back beter”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Hans Kraay Jr is van mening dat Stefan de Vrij een betere centrale verdediger is dan Lutsharel Geertruida. De Vrij mocht zaterdag door blessures in de basis beginnen.

“Ik vind hem een pechvogel”, zegt Kraay bij ESPN. “Ik vind dat hij veel te laat in het Nederlands is gekomen. Ik vind hem sowieso de beste rechter, rechtsbenige centrale verdediger die we hebben. Ik vind dat De Vrij altijd in de basis moet staan bij Oranje. Ik vind hem beter dan De Ligt.”

De Ligt kreeg vaak wel minuten, terwijl de Vrij op de bank plaats moest nemen. “De Ligt kan zich wel eens oncomfortabel voelen als er ruimte valt achter Dumfries, maar De Vrij voelt zich dan gewoon comfortabel. Ik vind dat hij te laat de waardering heeft gekregen van deze bondscoach”, aldus de analist.

Ook Lutsharel Geertruida speelde de laatste interlands als centrale verdediger, maar volgens Kraay speelt de Feyenoorder daar niet in zijn kracht. “Ik vind Geertruida als back beter. Geertruida gaat er echt wel komen, maar ik vind als je met twee centrale verdedigers speelt De Vrij en de Van Dijk de allerbesten zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert