Home Laatste Feyenoord Nieuws Nederlands Elftal zeker van EK-ticket na winst op Ierland

Nederlands Elftal zeker van EK-ticket na winst op Ierland

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het Nederlands Elftal heeft zaterdagavond na de nipte winst op Ierland een ticket voor het EK 2024 weten te bemachtigen. Feyenoorder Quilindschy Hartman begon in de basis, terwijl Justin Bijlow, Calvin Stengs en Mats Wieffer op de bank begonnen.

Oranje kwam in de elfde minuut op voorsprong door een doelpunt van Wout Weghorst. Oranje had de kans om deze voorsprong te verdubbelen, maar slaagde hier niet in. Desondanks deed het elftal van Koeman wat ze moesten doen om zeker te zijn van een ticket voor het EK 2024.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert