Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar het is voor zo’n jongen ook, als je zo’n kans krijgt, dat is hartstikke mooi.”

”Maar het is voor zo’n jongen ook, als je zo’n kans krijgt, dat is hartstikke mooi.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer werd eerder deze week gelinkt aan FC Barcelona. Jan van Staa en Jaap Stam denken dat de middenvelder van Feyenoord best wel eens zou kunnen slagen in Spanje.

“Dat is toch wel… We hadden het er nog over, via de app. Dat gaat wel wonderlijk, die carrière van hem. Of de belangstelling van FC Barcelona zorgt voor verbazing? Nou, ja, ik vind dat wel heel enthousiast. Maar, ik vind het een hele goede middenvelder. Maar toch nog niet van het niveau Barcelona”, zegt Tijmen van Wissing in De Oosttribune.

Stam gaat verder: “Uiteindelijk is het zo als een speler met bepaalde kwaliteiten, die profileert zich zoals nu bij Feyenoord in de Eredivisie, als je dan een stap kunt maken naar een club als Barcelona, denken heel veel mensen automatisch van ‘dat niveau kan hij niet aan’. Maar je moet er ook rekening mee houden dat hij ook met nog betere spelers om zich heen gaat voetballen.”

“Als je de kwaliteiten als individu hebt, dat je jezelf op kunt trekken naar een dusdanig niveau, wat hij ook bij Feyenoord gedaan hebt, dan heb je kans dat hij toch wel aardig kan meegroeien in dat niveau”, denkt Stam. “Alleen van tevoren is het altijd moeilijk te zeggen. Er zijn heel veel voorbeelden van Nederlandse spelers geweest waarbij het niet gelukt is. Maar het is voor zo’n jongen ook, als je zo’n kans krijgt, dat is hartstikke mooi.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert