App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het verbaast me eigenlijk een beetje hoe hecht deze groep is”

”Het verbaast me eigenlijk een beetje hoe hecht deze groep is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mikki van Sas maaktein september de overstap van Manchester City naar Feyenoord. In een nieuwe aflevering van Into The Weekend, die terug te zien is op het officiële Youtube-kanaal van Feyenoord, praat de jonge keeper over zijn overstap en waarom hij voor Feyenoord heeft gekozen.

Na drie jaren bij Manchester City keerde de keeper terug naar Nederland. ‘Ik heb er van genoten, goede tijd gehad en prijzen gepakt, zegt Van Sas. ‘Uiteindelijk snakte in naar de vertrouwde omgeving en kreeg ik de kans om bij Feyenoord te tekenen. Dan is de keuze snel gemaakt’, aldus de keeper.

Waarom de keuze voor Feyenoord? ‘Arne Slot, jazeker. Hij is de hoofdreden dat ik bij Feyenoord speelt, vervolgt de jonge keeper. ‘Ik zie mijzelf als een echte moderne keeper, dat profiel past ook heel goed bij de coach.

Inmiddels zit van Sas helemaal op zijn plek bij Feyenoord en werkt hij hard aan zijn ontwikkeling. ‘Ik vind het echt, echt leuk bij Feyenoord’, vervolgt hij. ‘Het verbaast me eigenlijk een beetje hoe hecht deze groep is. Ze zijn allemaal superlief en aardig tegen elkaar.’

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert