Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het is aan mij om te laten zien hoe goed ik ben. Dat heeft niets met druk te maken”

”Het is aan mij om te laten zien hoe goed ik ben. Dat heeft niets met druk te maken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber maakte vorig jaar zomer de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. De middenvelder zet flinke stappen in zijn ontwikkeling en blikt in Hand in Hand terug op zijn carrière tot nu toe.

“Het gebeurt met ups en downs. Bij Ajax had ik een voetblessure, die ik hier ook weer had, trouwens. Daarom ben ik er toen een tijdje uit geweest. Toen moest ik een keuze maken en dat werd FC Utrecht. Daarna kwam ik meteen in het eerste terecht en veroverde een basisplek. Maar ook daar ging het met ups en downs en dat hoort erbij. Dat was eigenlijk ook het geval. vorig seizoen bij Feyenoord. Veel gespeeld in het begin en daarna twee blessures opgelopen. Niet te voorspellen, maar je moet er er wel mee omgaan.”

In de zomer van 2022 keerde Timber terug naar het oude nest, waarmee hij meteen de duurste aankoop uit de geschiedenis werd Of hij druk ervaren heeft? Timber: “Nee, zeker niet. Er wordt tegenwoordig veel meer betaald voor spelers. Feyenoord wilde me graag hebben en heeft daar flink zijn best voor gedaan. Dat is alleen maar positief voor mij, ze zagen het in me zitten. Het is aan mij om te laten zien hoe goed ik ben. Dat heeft niets met druk te maken”, besluit de middenvelder.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert