Home Laatste Feyenoord Nieuws Öztürk: ”Simeone gaat een manier verzinnen om de opbouw van Feyenoord tegen te gaan”

Öztürk: ”Simeone gaat een manier verzinnen om de opbouw van Feyenoord tegen te gaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Over een kleine twee weken wacht Feyenoord in de Champions League Atletico Madrid. Journalist Süleyman Öztürk weet dat de trainer van de Madrilenen al druk bezig is met een plan om de opbouw van het team van Slot te verstoren.

“Tegen Lazio viel het mij heel erg op dat zij zich echt hadden aangepast aan de manier van opbouwen van Feyenoord”, zegt Öztürk bij FC Rijnmond. “Dat zie je zelden in de groepsfase van de Champions League, dat een tegenstander zich aanpast aan een Nederlandse club. Atlético werd in eigen huis ook te kijk gezet door Feyenoord, maar ze wonnen omdat Feyenoord niet goed genoeg was in de eigen zestien.”

“Simeone gaat een manier verzinnen om de opbouw van Feyenoord, waarmee ze makkelijk door de linies komen, tegen te gaan. En Atlético zal gaan irriteren, Simeone zal niet voor de schoonheidsprijs komen”, weet de verslaggever. Hij weet dat Feyenoord-uit een belangrijke wedstrijd is voor de Spanjaarden: “Feyenoord-uit is ook voor hem een enorme finale, hij moet zijn salaris waarmaken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert