Home Laatste Feyenoord Nieuws Koeman: ”Geertruida hebben we afgewacht en getest, maar er zijn te veel twijfels”

Koeman: ”Geertruida hebben we afgewacht en getest, maar er zijn te veel twijfels”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Lutsharel Geertruida is definitief afgehaakt bij het Nederlands Elftal. De verdediger heeft een blessure opgelopen en zal op 1908 verder aan zijn herstel werken. Bondscoach Ronald Koeman ging kort in op de blessuregevallen van de afgelopen dagen.

“Bij beide spelers was er een moment dat ze iets voelden en niet verder konden”, zegt Koeman. ”Bij Frimpong was het gelijk duidelijk dat het niet goed was richting zaterdag. In het geval van Geertruida hebben we afgewacht en getest, maar er zijn te veel twijfels. Dat risico nemen we niet.”

De bondscoach ziet de blessures als toeval en niet iets waar je in de toekomst iets aan kunt doen. “We hebben een kopspelletje gedaan, dat was ook niet geheel zonder risico… Maar het ligt niet aan de trainingen. Het zijn blessures die je tegenkomt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert