App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Jaden Slory volop in belangstelling

Jaden Slory volop in belangstelling

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Jaden Slory heeft over belangstelling niet te klagen. Het contract van de talentvolle buitenspeler loopt komende zomer af en er zal een gesprek gaan plaatsvinden tussen zaakwaarnemer Wessel Weezenberg en algemeen directeur Dennis te Kloese.

Het ligt niet voor de hand dat de 18-jarige Slory zijn contract zal verlengen. In 2024 loopt de jongeling uit contract en heeft over belangstelling geen klagen. Vele clubs hebben geïnformeerd naar de diensten van Slory, en daar zitten ook clubs uit het buitenland bij. Vanaf 1 januari is het toegestaan om zaken te doen met geïnteresseerde partijen en volgens 1908 zijn er al clubs die informele aanbiedingen hebben neergelegd.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert