Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik denk dat Koeman niet elke keer zijn keeper wil wisselen, dus stelt hij nu weer Verbruggen op”

“Ik denk dat Koeman niet elke keer zijn keeper wil wisselen, dus stelt hij nu weer Verbruggen op”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor het Nederlands Elftal staat zaterdag de wedstrijd tegen Ierland op het programma. Bondscoach Ronald Koeman geeft de voorkeur aan Verbruggen onder de lat. Bij FC Rijnmond vinden de heren dit onterecht.

“Waarom Koeman voor Verbruggen kiest in plaats van Bijlow? Die vraag heb ik mezelf ook gesteld”, geeft Süleyman Öztürk aan. “Ik vind Bijlow zeer sterk keepen sinds zijn terugkeer, ook in de Champions League. Hij haalt een heel hoog niveau.”

“Ik denk dat Koeman niet elke keer zijn keeper wil wisselen, dus stelt hij nu weer Verbruggen op. Voor vastigheid in de achterhoede. Maar Bijlow is de nummer één van Oranje. Hij is de beste vind ik”, oordeelt Öztürk. Ook Dennis van Eersel vindt de keuze van Koeman opvallend.

“Je beste speler op die positie opstellen gebeurt nu gewoon niet”, aldus Van Eersel. Ook Mario Bilate zou voor Bijlow kiezen. “De keuze wordt nog makkelijker als je wil voetballen. Er is in Nederland geen keeper die voetballend beter is dan Bijlow. Hij straalt rust uit en kan tegenstanders uitlokken. Met hem erbij heb je echt een mannetje meer in de opbouw.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws