App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Hij laat direct een tegenstander weten dat hij zich niet te kijk laat zetten”

“Hij laat direct een tegenstander weten dat hij zich niet te kijk laat zetten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman is wekelijks een van de uitblinkers in het elftal van Arne Slot. Ook bij Oranje gooit de jonge linksback hoge ogen. Hartman kan dan ook rekenen op de complimenten van oud-Feyenoorder Royston Drenthe.

“Ik kijk met hartjesogen naar Hartman”, lacht Drenthe bij Rondo. “Die drive gaat nergens over, dat is iets waar ik enorm van kan genieten. Ook elke keer het duel ingaan, maar ook met beleid. Hij is niet het type speler dat dwars door spelers heen loopt.”

“Hij laat direct een tegenstander weten dat hij zich niet te kijk laat zetten.”, zegt de voormalig voetballer. Wat voor les hij de jonge linksback mee wil geven? “Hij heeft nu de juiste mensen om zich heen om hem nog beter te gaan maken dan hij nu al is. Ik denk dat hij op een goed spoor zit om echt een belangrijke speler te worden, bij Feyenoord en ook bij het Nederlands elftal”, voorspelt Drenthe.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert