Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Die speelde zo goed, ongelooflijk”

”Die speelde zo goed, ongelooflijk”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ruud Gullit was onder de indruk van het spel van Quinten Timber. De jongeling was ook tegen AZ weer de uitblinker en beloonde zijn goede spel met een goal. Van Mats Wieffer is Gullit minder onder de indruk.

”Ik heb Wieffer gezien, ik weet dat het een goede speler is. Hij raakte achter keer gewoon de bal kwijt. Acht keer op het middenveld, op een positie waarin dat niet mag”, vertelt Gullit. ”Als je kijkt naar Timber. Die speelde zo goed, ongelooflijk. Ik was echt onder de indruk van Feyenoord in de eerste helft.”

Toch heeft Gullit ook nog een tip voor de jonge middenvelder. ”Alleen één ding wil ik tegen hem zeggen: kijk uit met die tackles. Er kan een keer een moment komen dat hij zichzelf gaat blesseren. Hij moet goed kijken wanneer hij een tackle kan maken en wanneer niet. Hij gaat te wild erin af en toe. Daar had hij een paar momenten van.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert