App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dat mensen moeten lachen”

”Dat mensen moeten lachen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast bespreken Etienne Verhoeff en Mikos Gouka de situatie bij Feyenoord. Onder andere het spel van middenvelders Mats Wieffer en Quinten Timber nemen de heren onder de loep.

De vraag aan Gouka is of hij berichten krijgt rondom Wieffer naar Barcelona en wat het gevoel bij die vragen is? ”Dat mensen moeten lachen. Het is allemaal gebaseerd op een Spaanse krant, maar het zegt wel wat als je aan zo’n club wordt gelinkt. En er is natuurlijk wel vaker gelachen om Wieffer, toen hij van Excelsior naar Feyenoord ging. Clubs kijken tegenwoordig ook hoe snel een hoger niveau wordt opgepikt. Toen Wieffer naar Feyenoord ging, maar ook toen hij bij het Nederlands elftal kwam.”

Een van de weinige spelers die wel in Rotterdam bleef is middenvelder Quinten Timber. “Die zou wel eens om zich heen hebben gekeken en gedacht nu ik nog. Hij heeft niet meegedaan in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar de spelers die daar meededen waren ook niet echt van zijn niveau. Het zegt wel iets over de huidige status van de Feyenoordselectie.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert