Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh loopt blessure op: ”Ik maak me zorgen”

Jahanbakhsh loopt blessure op: ”Ik maak me zorgen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ook Alireza Jahanbakhsh heeft een blessure opgelopen. Na afloop van de wedstrijd Iran-Hongkong stond de aanvaller de pers te woord.

“Ik heb tijdens de wedstrijd een lichte blessure opgelopen”, zegt Jahanbakhsh tegenover nationale media. “Ik maak me zorgen omdat we een wedstrijd hebben tegen Oezbekistan en met mijn club staan ​​we tegenover Atletico Madrid.”  De aanvaller zal waarschijnlijk in de komende dagen een scan ondergaan om de ernst van zijn blessure vast te stellen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert