App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik vind het een beetje ongepast”

“Ik vind het een beetje ongepast”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In een nieuwe aflevering van VI ZSM gaat Tim Tempelaars in op de vraag of Gimenez klaar is voor een volgende stap en zo ja, wat zou een goede stap zijn?

De woorden van de Mexicaanse bondscoach zorgen voor verbazing bij Tempelaars. “Ik vind het een beetje ongepast. Hij heeft het wel echt gezegd. Ik vraag me af als je denkt hoe zou Gimenez dit vinden. Ik snap best dat hij dit vindt maar moet je het zeggen, dat is de vraag. Het tweede is: wat is dan de oplossing? Giménez is 22 en speelt week in week uit. Hij speelt onder een trainer die hem zienderogen heel veel beter maakt. Als je het vergelijkt met een jaar geleden heeft hij reuzensprongen gemaakt. Wie zegt dat ie met nog een jaar Feyenoord niet nog meer reuzensprongen maakt? Hij speelt Champions League. Dus naar welke club wil je dan om dat ook te kunnen doen?”.

Het antwoord is helder. “Als je in de huidige CL kijkt naar clubs, waar hij week in week uit kan spelen. Dan kom je in de categorie Benfica, AC Milan. Ik denk dat dat wel een stapje hogerop is. Ik denk dat Feyenoord dan goed kan cashen, zou een oplossing kunnen zijn. Ik denk dat de Serie A een betere kwaliteit is dan de Eredivisie, dan zeg ik geen rare dingen. In Portugal bepaalde ploegen wel, bepaalde niet. Maar bijvoorbeeld Lazio, Serie A, moet ie dan naar Lazio? Feyenoord heeft aangetoond dat ze minimaal gelijkwaardig kunnen zijn. Andere oplossing: Dat je naar een echte topcompetitie gaat, Premier League, La Liga, Bundesliga naar een ploeg die geen Champions League speelt. Maar die wel wekelijks tegen topploegen speelt in de Premier League. Dan kom je bij West Ham uit, Chelsea? Ik weet niet of je dat moet willen. Dat soort opties.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert