Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik hoop dat hij twee volledige wedstrijden gaat spelen en dan krijgen we hem hopelijk topfit terug”

“Ik hoop dat hij twee volledige wedstrijden gaat spelen en dan krijgen we hem hopelijk topfit terug”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Luka Ivanusec is terug van een blessure. De Kroaat maakte inmiddels al weer minuten voor Feyenoord en is nu vertrokken naar het nationale elftal van Kroatië.

Ivanusec beseft dat het beter moet. “Tijd om te brengen wat ik denk dat ik kan en moet brengen: doelpunten, assists, domineren in de één-tegen-één”, zo vertelt de international in gesprek met Voetbal International. “Ik doe dat het liefst vanaf links, zodat ik met mijn rechterbeen naar binnen kan trekken, op zoek naar openingen.”

Trainer Arne Slot vindt het niet erg dat de aanvaller is opgeroepen voor het nationale elftal. “Ik hoop dat hij twee volledige wedstrijden gaat spelen en dan krijgen we hem hopelijk topfit terug”, aldus de oefenmeester. Ivanusec neemt het met Kroatië deze week op tegen Letland en Armenië.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws