App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Dankwoord nabestaande schietdrama: ‘twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord’

Dankwoord nabestaande schietdrama: ‘twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De heer Timmers heeft middels een ingezonden brief zijn dankbaarheid uitgesproken naar Feyenoord en de supporters. Hij verloor bij het schietdrama in Rotterdam op 28 september j.l. zijn dochter en kleindochter, ’twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord’.

Beide slachtoffers werden voorafgaand aan Feyenoord- Go Ahead Eagles herdacht in de Kuip met een minuut stilte. Het verzoek is om de bedankbrief te delen met de supporters. Zie hier de volledige tekst:

Beste Feyenoorders,

Op 28 september, een gitzwarte donderdag in Rotterdam, zijn bij een schietpartij mijn dochter en kleindochter om het leven gebracht. Twee jonge mensen in de bloei van hun leven. Twee mensen met nog heel veel dromen en plannen. Twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord.

De schok die dat gebeuren teweeg heeft gebracht was enorm. Zeker in onze familie, maar ook in Rotterdam en in geheel Nederland. En dus zeker ook bij Feyenoord.

De zaterdag na deze verschrikkelijke gebeurtenis was er in De Kuip een wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles. De beelden van voor en tijdens de wedstrijd waren, voor mij als vader en opa, hartverscheurend. Bijna 50.000 supporters op de tribune, de minuut stilte, geëmotioneerde spelers met rouwbanden en in de twaalfde minuut “You’ll never walk alone”. Kippenvel!

Soms zien we hoe lelijk voetbal kan zijn maar de spelers, staf en zeker ook de supporters van Feyenoord hebben die zaterdag laten zien hoe mooi voetbal is. Dus wil ik graag, op deze manier, zeggen:

Feyenoord….bedankt! Supporters…bedankt! Rotterdam…BEDANKT!!!

Toine Timmers vader van Marlous en opa van Romy

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert