Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van”

”Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar Podcast bespreken de heren de situatie bij Feyenoord. Ook het spel van Ayase Ueda komt aan bod, die tot nu toe weinig indruk heeft weten te maken.

”Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van”, blikt Mario Been terug op het duel tegen AZ. ”Ik vond de zijkanten bij Feyenoord ook heel matig. Maar het middenveld en de laatste lijn zijn goed. Als je Trauner ook weer ziet spelen. Wat is hij goed; echt fantastisch. Hij pakt ballen af en speelt ze net zo makkelijk weer in. Het staat goed bij Feyenoord, mede dankzij hem. En als je dan met 1-0 kan winnen, is het niet overtuigend. Maar wel genoeg.”

Ook Santiago Gimenez kon geen potten breken. ”Feyenoord – AZ was de wedstrijd van de topscorers Gimenez en Pavlidis. Maar ze hebben allebei amper een kans gehad. Dat zegt ook wel wat over de verdedigende compartimenten van beide ploegen”, zegt Been. Santiago Gimenez wist de laatste wedstrijden het net niet meer te vinden. ”Ja, Feyenoord heeft wel een probleem als de spits niet in vorm is”, zegt Martijn Krabbendam.

Michel van Egmond denkt dat de Rotterdammers in staat zijn om een stap te maken qua Europese uitwedstrijden. ”Er zit nog genoeg progressie en potentie in de spelersgroep. Om die kansen de volgende keer wel af te maken in Europa: dat kan toch de volgende stap zijn?” Been: ”Ja, wat dat betreft, zou het wel heel goed zijn als ze verder gaan in de Champions League. Dan mag je niet verliezen van Atlético en moet je winnen bij een Celtic dat al klaar is. Voor de ontwikkeling van de spelers is dat heel belangrijk.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert