Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Ik zal mijn eigen weg moeten vinden’

Beelen: ‘Ik zal mijn eigen weg moeten vinden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. De jongeling heeft nog geen basisplek, maar is happy bij Feyenoord en wacht geduldig op zijn kans. Bij Feyenoord speelt hij samen met oud-ploeggenoot Thomas van den Belt, die net als hij de overstap maakte naar Rotterdam. In Hand in Hand blikt Beelen terug op het weerzien met Van den Belt en zijn eerste periode bij Feyenoord.

“Het is bijzonder dat we samen deze stap kunnen maken. We speelden al samen in de jeugd bij PEC, hebben veel minuten samen op het middenveld gestaan. Thomas is meer dan een teamgenoot; hij is een goede vriend. Natuurlijk was het ook leuk om direct een maatje in het team te hebben.”

Ik zie het als een extraatje, maar ik zal mijn eigen weg moeten vinden. En dat is al goed gelukt. Ik voel me thuis bij Feyenoord, vooral dankzij mijn teamgenoten die me goed hebben opgevangen. Ik ben van nature een rustige jongen die wel houdt van een geintje op zijn tijd. En ik voel dat ik hier mezelf kan zijn. De sfeer in de spelersgroep is uitstekend; er wordt veel gelachen ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van dit team”, besluit de jonge verdediger.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws