App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Ivanusec over leermeester: ”Modric bleek vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam”

Ivanusec over leermeester: ”Modric bleek vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Luka Ivanusec is nog zoekende naar zijn vorm na zijn enkelblessure. Bij het nationale elftal leert Ivanusec veel van Luka Modric.

”Ik vond dat een heel bijzonder moment en was vooral benieuwd: hoe zou hij zijn? Ik ben nog nooit zo’n normale superster tegengekomen”, blikt de aanvaller terug op de ontmoeting met de middenvelder van Real Madrid. ”Modric bleek vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam. Dat doet hij door met je te praten, je op je gemak te stellen als je bijvoorbeeld net bij de nationale ploeg bent, maar ook door tijdens trainingen en wedstrijden gewoon zichzelf te zijn.

”Ik heb bij de nationale ploeg de kans van dichtbij te zien wat topvoetbal op het hoogste niveau betekent. Modric lijkt in alles zo simpel, maar is daarmee zo goed. Hij heeft voor iedere bal die hij krijgt altijd drie opties, alsof hij overal ogen heeft. Modric is een voorbeeld dat hoe goed je ook bent, je nog steeds de bereidheid moet hebben hard te willen werken. Als hij, zó’n grote speler, dat al doet, hard werken, moeten wij het helemaal doen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert