Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Blijf nog maar even bij Feyenoord, want je plafond is in Nederland nog niet bereikt.”

”Blijf nog maar even bij Feyenoord, want je plafond is in Nederland nog niet bereikt.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren werd bekend dat de Mexicaanse bondscoach Jaime Lozano van mening is dat Santiago Gimenez klaar is voor de volgende stap. Maarten Wijffels zet in de podcast van het Algemeen Dagblad zijn vraagtekens bij de uitspraken van de Mexicaan.

“Ik vond het een opvallende uitspraak”, zegt Maarten Wijffels. ”Dat krijgt, denk ik, toch een dynamiek in de komende maanden. Ik weet niet beter, omdat ik dat PSV ook hoorde over Lozano. Dat ze in Mexico en de Nederlandse topclub echt hoog aanslaan. De status van de competitie staat in Mexico goed aangeschreven.”

“Wij krijgen hier de vertaling binnen, het kan zijn dat die het net iets anders heeft gezegd. Maar de boodschap die wij krijgen is echt dat het tijd wordt voor de volgende stap. Daar kun je natuurlijk van mening verschillen. Als je Gimenez ziet spelen de laatste weken, denk ik: blijf nog maar even bij Feyenoord, want je plafond is in Nederland nog niet bereikt.”

Het is de vraag of de uitspraken van Lozano wel handig zijn. “Dat mag hij natuurlijk doen, maar het krijgt een eigen dynamiek straks. Trekt zo’n jongen daar iets van aan? Wat doet zijn familie? Zijn vader vindt het juist fantastisch dat hij bij Feyenoord speelt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert