Home Laatste Feyenoord Nieuws ”We zullen zien wat er gaat gebeuren komende zomer”

”We zullen zien wat er gaat gebeuren komende zomer”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida zag afgelopen zomer een transfer naar het Duitse RB Leipzig afketsen. In Helden magazine is de verdediger open over zijn ontwikkeling, de lessen van Arne Slot en zijn toekomst.

Over zijn trainer is Geertruida vol lof.  “Hij is zo sterk op mentaal gebied. Hij weet precies hoe hij ons moet prikkelen. Ik ben de afgelopen twee jaar een veel betere voetballer geworden, daar heeft Arne een heel groot aandeel in. Ook op tactisch gebied is hij zo sterk. Hij kijkt vaak naar grote clubs als Manchester City, en probeert hun tactiek dan ook op ons toe te passen. Hij heeft me in mijn kracht gezet en dat is inmiddels wel naar boven gekomen. Dat is ook het sterke aan Arne, hij weet ieder individu in zijn eigen kracht te zetten, daar waar hij het beste tot zijn recht komt in het team. En daarnaast is hij ook nog eens een heel aardig persoon, heel rustig en duidelijk”, vertelt Geertruida.

Het afketsen van de transfer naar Leipzig heeft wel iets gedaan met de jonge verdediger. “Ik was teleurgesteld, maar je moet toch door, niet te lang in het moment blijven hangen. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. We zullen zien wat er gaat gebeuren komende zomer.” Over zijn toekomst is hij duidelijk. “De Premier League is een van de mooiste competities ter wereld om ooit in te spelen. Maar dat is iets voor na Feyenoord. Zolang ik hier speel, doe ik dat met veel plezier en met volle overgave. Nu heb ik weer andere dingen om te bereiken. Ik wil voor de tweede keer kampioen worden. Maar mijn persoonlijke doelen spreek ik nooit uit, die deel ik liever niet met de buitenwereld.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert