App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez is klaar met hype rondom Gimenez: “Is niet eens eerste spits”

Perez is klaar met hype rondom Gimenez: “Is niet eens eerste spits”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Kenneth Perez is een beetje klaar met de hype die ontstaan is rondom Santiago Gimenez. De Mexicaan wordt veelvuldig in verband gebracht met topclubs.

“Waarom wordt het eigenlijk zo makkelijk gezegd dat hij wel bij Atlético Madrid en dat soort clubs eindigt? Hij is niet eens de eerste spits bij Mexico. Mensen gaan er maar vanuit dat hij vijftig of zestig miljoen moet opleveren en dat hij bij Atlético Madrid uitkomt. Gemakshalve wordt er gewoon gezegd dat de tweede spits van Mexico voor vijftig of zestig miljoen bij Atlético Madrid gaat voetballen. Ik vind het best wel opvallend dat zulke uitspraken zo gemakkelijk gedaan worden”, Aldus Perez.

De Deen ziet wel de kwaliteiten van de spits. “Ik zie een goede spits die zich fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft het in ieder geval tegen Lazio laten zien in de Champions League. Hij zit nu wel in een mindere periode en dan zie je ook wat zijn bodemniveau is. Het topniveau hebben we nu wel gezien. Waarschijnlijk kunnen we dan concluderen dat zijn daadwerkelijke niveau ergens tussen dat topniveau en zijn bodemniveau zit. Nou, dan vind ik het heel makkelijk om te zeggen dat hij op basis van dat gemiddelde niveau voor zestig miljoen euro naar Atlético gaat”, besluit Perez.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert