Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ongelofelijk, ik was echt onder de indruk”

”Ongelofelijk, ik was echt onder de indruk”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Rondo van Ziggo Sport geven de heren aan tafel hun visie op het spel van Feyenoord. Quinten Timber kan vooral rekenen op veel lof over zijn spel.

Gullit is lyrisch, maar heeft ook een klein puntje van kritiek. “Timber speelde heel goed. Ongelofelijk, ik was echt onder de indruk. Ik was onder de indruk van Feyenoord in de eerste helft, maar van Timber helemaal. Niet omdat hij die goal maakte, maar om de hele wedstrijd die hij speelde. Timber speelde zó verschrikkelijk goed. Hij is echt goed aan de bal. Alleen één ding ik wil tegen hem zeggen: kijk uit met de tackles die je maakt.”

Gullit ‘gaat verder. “Er kan een keer een moment komen dat je jezelf gaat blesseren. Dus hij moet wel goed kijken wanneer hij een tackle kan maken en wanneer niet. Hij gaat er af en toe te wild in. Dan moet je zien dat je er niet inkomt”, waarschuwt de analist. “Maar hij speelde gewoon écht heel goed”, besluit de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert