App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Dat soort spelers heeft Feyenoord nog niet’

Krabbendam: ‘Dat soort spelers heeft Feyenoord nog niet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar Podcast van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam bespreken de heren de zaken rondom Feyenoord. Ook het verschil met PSV is onderwerp van gesprek.

Krabbendam heeft zijn twijfels in hoeverre dit Feyenoord zich nog kan ontwikkelen: ‘Feyenoord kan niet veel meer stappen maken als je kijkt naar het budget wat ze hebben’ en ziet ook het verschil met koploper PSV, ‘Als je nou PSV neemt, die hebben Lozano gehaald, wat zou die verdiennen netto, drie miljoen? Als je kijkt naar Noa Lang, Tillman, Luuk de Jong, waar ze niet veel geld voor hebben betaald om hem te kopen, maar PSV kan nog wel heel veel salaris betalen. Dat is het verschil met Feyenoord.’

Ook in het spel van de Rotterdammers missen er bepaalde spelers vindt Krabbendam: ‘Feyenoord komt tot zijn doelpunten met allemaal combinatiespel, of een standaardsituatie, maar Lozano schiet bijvoorbeeld uit bij Lens zo’n bal tegen de paal. Die gaat er dan niet in, of Bakayoko, die uit het niets, boem, hup, goal. Dat soort spelers heeft Feyenoord nog niet. Echt spelers die vanuit het niets een goal kunnen maken. En dat zorgt ervoor dat PSV gewoon makkelijker zijn wedstrijden wint.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert