App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos: “Eerste keer dat Slot wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord”

De Mos: “Eerste keer dat Slot wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord”

door Dominique Rademaker
3 reacties Foto: Mischa Keemink

In Raad Met Aad gaat Aad de Mos in op de recente nederlagen van Feyenoord. De Mos is benieuwd of Arne Slot de boel weer op de rit krijgt.

“Nu wordt het tijd dat Arne Slot laat zien dat hij een internationale topcoach aan het worden is. Ik vind het altijd een beetje onderbelicht dat je ook een plan B moet hebben. Plan B moet nu absoluut in werking treden, ze hebben drie wedstrijden op niveau verloren. Dan kom je nu in de fase terecht dat je dat moet omkeren. Als alles loopt en alles stukjes vallen jouw kant op dan is het vrij gemakkelijk, dat is ook zijn verdienste. Het spel is af en toe erg goed om naar te kijken maar als de resultaten uitblijven moet je wat nieuws verzinnen.”

Toch twijfelt de Mos of Slot gaat wijzigen. “Ik ben benieuwd of hij dat wil, kan of dat hij dat uit koppigheid niet doet. Als hij dat uit koppigheid niet doet en weer in een verliesmodus terecht komt dan kan het seizoen in december afgelopen zijn. Want je krijgt twee wedstrijden die van levensbelang zijn om te overwinteren in de Champions League. Dat is thuis tegen Atletico, uit tegen Celtic en in de competitie staat er een hele belangrijke wedstrijd te wachten tegen PSV en een bekerduel tegen FC Utrecht. Dus dat betekent dat de druk er vol op zit bij Feyenoord en Slot.”

Het is het moment van de waarheid voor Arne Slot en Feyenoord. “Nu moet blijken of hij het tij kan keren. Als hij dat kan keren dan komt hij in aanmerking waar Peter Bosz al is aanbeland. Ongeslagen in de competitie, bijna doorgaan in Europa. Dat zal Slot moeten laten zien nu de druk erop komt en dat is de eerste keer dat ie wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord. We gaan onze rekening dan opmaken in de winterstop als Feyenoord deze wedstrijden heeft gespeeld”, besluit De Mos.

Reageer op dit artikel

3 reacties

Anoniem 14 november 2023 - 15:36

Zeker wel naar je zin nu ,dat het volgens jouw wat slechter gaat met Feyenoord wereld trainer

Reply
Jodokus 14 november 2023 - 18:01

Aad had graag SLOT willen zijn ! Bla bla bla en nooit wat laten zien

Reply
Anoniem 15 november 2023 - 05:01

Ja hij heeft het zeker naar z’n zin mr nobody
Als het over FEIJENOORD gaat gaan z’n stekels overeind staan!
Diverse termen voor zo een strijden om voorrang
Wijsneus, minkukel en zo weet ik er nog wel een paar

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert