App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”De inbreng van Feyenoord maakt iedereen bij de club trots”

”De inbreng van Feyenoord maakt iedereen bij de club trots”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ook deze interlandperiode zijn er weer vijf Feyenoorders geselecteerd voor Oranje door bondscoach Ronald Koeman. De Rotterdammers leveren daardoor deze periode door afzeggingen van Steven Bergwijn en Brian Brobbey meer internationals af dan Ajax en PSV bij elkaar.

”De inbreng van Feyenoord maakt iedereen bij de club trots”, zegt Ben Wijnstekers tegen De Telegraaf. ”Ik ben zelf aanvoerder geweest van Oranje en heb er destijds nooit voldoende bij stilgestaan hoe speciaal dat was. Nu geniet ik volop van deze jongens. Quilindschy Hartman, die met zoveel temperament speelt, vertelt hoe trots ze met z’n vijven zijn. Het geeft ook aan hoe goed Feyenoord, dat zijn spelers zo sterk ontwikkelt, als club bezig is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert