App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ze hadden niet echt de power om een niet al te best Feyenoord pijn te doen”

”Ze hadden niet echt de power om een niet al te best Feyenoord pijn te doen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zondag van AZ en klom daardoor naar de tweede plek op de ranglijst. Bij Dit Was Het Weekend van ESPN blikken de heren terug op het duel.

Tafelgast Kenneth Perez was niet heel erg te spreken over het spel en het niveau. ”Ik vond het eigenlijk een saaie wedstrijd. Dat is niet erg als dat komt, omdat er heel scherp verdedigd wordt of het een heel hoog niveau was. Van AZ begrijp ik dat nog wel, want die hadden op donderdag nog gespeeld. Ze hadden niet echt de power om een niet al te best Feyenoord pijn te doen.”

Kees Kwakman denkt te weten wat de oorzaak is. ”We hebben van AZ gezien dat ze in topwedstrijden niet altijd het initiatief te hoeven hebben. Nu deden ze het ook een beetje teruggetrokken, dan is het moeilijk er door heen te komen. Dan misten beide ploegen eigenlijk een beetje de individuele klasse om daar doorheen te voetballen.”

Middenvelder Quinten Timber maakte wél indruk op de heren. ”De individuele klasse kwam van Quinten Timber. Dat was de enige die op niveau voetbalde. Hij passeerde mensen, waardoor er iets gebeurde. Ik vind Feyenoord heel goed in de opbouw, daarin doen ze dingen wel echt anders dan de rest. Ze bouwen geduldig op. Ze laten de bal even gaan, zodat er toch iets gebeurt bij de tegenstander. Ze spelen heel goed, maar de laatste weken tot de zestien.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert