App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ”Wat een geweldenaar is dat”

Van Hanegem: ”Wat een geweldenaar is dat”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Willem van Hanegem blikt in zijn column in het AD terug op het duel tussen ‘zijn’ Feyenoord en AZ. Met name het spel van Gernot Trauner kon hem zeer bekoren.

“Dat heeft Gernot Trauner ook. Wat een geweldenaar is dat. Samen met Quinten Timber droeg hij Feyenoord tegen een slap AZ. Feyenoord was beter, maar dat wil niet zeggen dat ik op het puntje van mijn stoel moet hebben gezeten, toch? Dat idee geven ze je daar wel, maar het was toch niet het spektakel waar Feyenoord zo op aasde toen Arne Slot het had overgenomen van Dick Advocaat?”, besluit de oer-Feyenoorder.

Ook trainer Arne Slot was lovend over de Oostenrijker. “Ik ben heel blij dat hij de negentig minuten heeft volgemaakt. Achteraf is het toch goed dat we hem in Rome hebben gewisseld, want vandaag hadden we hem echt negentig minuten nodig. Hij was dusdanig goed dat we hem moesten laten staan. Tegen een ploeg als AZ kan je geen moment verslappen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert