App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Quinten doet niet onder voor de andere vijf die er nu bij zitten”

”Quinten doet niet onder voor de andere vijf die er nu bij zitten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber speelde ook gisteren tegen AZ weer een prima wedstrijd. De jonge middenvelder is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Arne Slot en blinkt bijna wekelijks uit.

”We hebben er al best veel bij Oranje, maar Quinten doet niet onder voor de andere vijf die er nu bij zitten”, zegt Arne Slot tegen De Telegraaf. Ook deze interlandperiode selecteerde Bondscoach Ronald Koeman weer vijf Feyenoorders. ”Er is niet voortdurend contact, hoor. Maar als de selectie van Oranje weer bekend wordt, is er vooraf wel even contact. Maar ik voel me niet geroepen om dan tegen Koeman te zeggen: denk eens aan die of die in ons elftal. Hij is zelf heel kundig om zijn keuze te maken.”

Timber zelf blijft vooral nuchter, maar merkt ook dat hij sterker aan het worden is. ”Ik zie dat aan mijn eigen statistieken. Die lijn moet ik gewoon doortrekken. Het Nederlands elftal? Als ik blijf presteren en belangrijk blijf voor Feyenoord, heb ik er vertrouwen in dat ik er bij kom. Die Champions League-wedstrijden zijn, met alles wat er bij komt kijken, van een hoog niveau. Dat helpt je, daar word je zoveel beter van.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert