App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Kenneth Perez plaatst vraagtekens bij transferwaarde Gimenez’

‘Kenneth Perez plaatst vraagtekens bij transferwaarde Gimenez’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mscha Keemink

Santiago Gimenez is het seizoen uitstekend begonnen met vijftien doelpunten. De laatste weken lijkt het wat stroever te gaan bij de spits en in Voetbalpraat gaan Willem Vissers, Sjoerd Mossou en Kenneth Perez in op de kwestie.

Vissers is zeer gecharmeerd van de Mexicaan en denkt dat hij hierna zeker een stap kan maken. ”Gimenez heeft nu een paar wedstrijden laten zien een interessante speler te zijn. Van het niveau Atletico Madrid of Villareal of hoger. Maar ja, in Rome was hij ook volledig afwezig. Dat is misschien ook wel even goed voor hem.” Kenneth Perez reageert daar verbaasd op: “Waarom gaan we er eigenlijk van uit dat hij zo bij Atletico eindigt? Waar speelt de eerste spits van Mexico eigenlijk, want dat is hij niet.”

Vissers laat zijn licht schijnen op de ontwikkeling van Gimenez sinds zijn komst in Rotterdam en die ontwikkeling ziet ook Kenneth Perez:  “Het is een hele goede spits die zich fantastisch heeft ontwikkeld. Maar het gemak waarmee er van uit wordt gegaan dat hij bij Atletico gaat spelen voor 50 a 60 miljoen is toch opmerkelijk?” Sjoerd Mossou denkt dat Arne Slot de perfecte trainer is om Gimenez weer op niveau terug te krijgen: “Het is bij uitstek een project voor Arne Slot natuurlijk. Om met spelers die ook in een mindere fase zitten weer terug te krijgen. Dat is ook wel interessant.”

Ook Perez denkt dat het wel weer goed gaat komen met de Mexicaan, maar dat daarbij ook zeker de omgeving van belang is:  “Je moet ook mensen in je omgeving hebben die je een spiegel voorhouden. Niet alles in hosanna. Nu heb ik dat idee niet bij Gimenez, maar het is niet gek dat het nu even niet zo goed gaat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert