App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kraay is lovend: ‘Ik hou van Trauner, een lot uit de loterij voor Feyenoord’

Kraay is lovend: ‘Ik hou van Trauner, een lot uit de loterij voor Feyenoord’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Hans Kraay Jr heeft dit weekend enorm genoten van het spel van Gernot Trauner, zo laat hij weten in de rubriek Bellen met Hans.

“We hebben het heel vaak over ritme”, zegt Kraay. “Als een speler er vier of vijf weken uit is, moet hij weer ritme op doen. Wedstrijdritme is iets anders dan trainen, wordt altijd gezegd. Maar Gernot Trauner spot met alles wat met ritme te maken heeft. Deze man is zo ongelooflijk stabiel. Het maakt niet uit of hij er tien of twintig weken uit is geweest. Slot zei dat hij absoluut geen 90 minuten kon spelen, maar het werd spannend, bleef lang 1-0 en hij liet hem gewoon staan.”

Trauner speelde een prima wedstrijd. “Elke bal van hem is op het goede been ingespeeld. Trauner is een dubbele denker. Hij geeft aan de goede kleur, maar doet dat ook op zo’n manier dat zijn medespeler vooruit kan. Hij verliest nooit een kopduel en staat altijd goed opgesteld. Ze hebben hem voor 1 miljoen euro opgehaald; dat betaalt Ajax voor de rechterschoen van Tahirovic. Ik hou van Gernot Trauner, een lot uit de loterij voor Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

N.Smol 13 november 2023 - 17:52

Ik hou ook van hem onze Apotheker…straalt zo’n rust uit en geef ook zulke goede steekballen

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert