Home Laatste Feyenoord Nieuws Kieft: “De druk ligt bij Feyenoord momenteel”

Kieft: “De druk ligt bij Feyenoord momenteel”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren de topper van AZ, maar de achterstand op het foutloze PSV blijft zeven punten. Bij Veronica Offside worden de titelkansen van Feyenoord en PSV besproken.

Wim Kieft is van mening dat PSV de grootste kanshebber is voor het kampioenschap: “Ik zie ze er wel toe in staat. Ze krijgen nu twee moeilijke uitwedstrijden, Twente en Feyenoord. Die twee wedstrijden gaan bepalen of ze het kunnen worden.” Volgens Kieft hebben de Eindhovenaren de beste papieren: “De druk ligt bij Feyenoord momenteel.”

Wesley Sneijder is wederom lovend over Quinten Timber, die ook gisteren weer een prima wedstrijd speelde. “Ik heb het vanaf het begin al gezegd he. Wat nog een probleem was bij hem zit er in nu. Hij weet wanneer hij moet gaan en terug moet zijn. Hij weet nu echt wanneer hij die bal moet afspelen om te voorkomen dat hij zich vast loopt.  Hij is echt stappen aan het maken. Hij speelt in een goed draaiend elftal. Met een veel scorende spits. Al is dat nu even wat minder.”

Volgens Wim Kieft is het niet gek dat een spits tijdelijk minder scoort: “Het is toch heel normaal. Dan gaat het een periode heel goed en dan weet je even van gekkigheid niet meer hoe je ze erin krijgt.” Kieft denkt wel te weten war de oorzaak is dat het even wat minder gaat bij de Mexicaan: “Volgens mij heeft hij ook de zomer doorgespeeld. Hij moet ook elke keer op en neer naar Mexico, op een gegeven moment is het ook een keer op hè.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws