Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez opnieuw laat terug bij Feyenoord na belangrijke interlands

Gimenez opnieuw laat terug bij Feyenoord na belangrijke interlands

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez heeft tijdens de interlandperiode met Mexico een belangrijk tweeluik op het programma staan. De Mexicaan zal daardoor wederom laat aansluiten bij Feyenoord in de voorbereiding op het treffen met Excelsior op 25 november.

Gimenez begint deze week met Mexico aan de eindfase van de CONCACAF Nations League, de Nations League voor landen uit Noord- en Midden-Amerika. De Mexicanen treffen in de nacht van vrijdag op zaterdag Honduras, waarna de return in Mexico zal plaatsvinden in de nacht van dinsdag op woensdag. Gimenez zal dus in ieder geval tot en met woensdag in Mexico verblijven.

Net als voorgaande keren kan Feyenoord de goalgetter met een jetlag terugverwachten. Ideaal is dit allerminst, aangezien Feyenoord al op zaterdagmiddag om 16:30 af zal trappen tegen Excelsior.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws