Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Feyenoord moet oppassen dat het geen ploeg wordt die doodgeknuffeld wordt”

”Feyenoord moet oppassen dat het geen ploeg wordt die doodgeknuffeld wordt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord was gisteren in de eigen Kuip met 1-0 van AZ en klom daarmee naar de tweede plek op de ranglijst. In de AD Voetbalpodcast laat Maarten Wijffels zijn licht schijnen op de prestaties van de Rotterdammers.

Het spel van Feyenoord was niet groots, maar toch voldoende voor de drie punten. “Feyenoord was solide en stabiel, niet spectaculair maar stabiel.” Volgens Wijffels had dit ook te maken met AZ, die in de 85e minuut pas twee balcontacten had gehad in de vijandelijke zestien. “Ze zetten het goed compact neer op eigen helft. Feyenoord kreeg ook weinig kansen.”

Bij Feyenoord was vooral Quinten Timber de uitblinker “Goede goal van Timber die steeds beter gaat spelen. Trauner ik heb van hem genoten. Zijn inspeelpasses elke keer een linie overslaan, zijn echt goed. Hancko goed, Hartman vrat de twee buitenspelers die er stonden op.”

Toch was het geen grootse wedstrijd. “Het commentaar van Arne Slot na afloop zei ook wat. Hij wil uitstralen dat Feyenoord groeit in de toppers. Feyenoord is niet gelukkig geweest in de toppers. Johan Cruijff schaal tegen PSV verloren. Uit tegen Atletico prijs gespeeld maar verloren. In Rome hebben we het gezien, prima gespeeld maar verloren. Hij weet PSV komt eraan, de beslissende fase in de Champions League komt eraan. Hij wil uitstralen naar de spelersgroep geloof erin het gaat steeds beter in de toppers, maar hij weet dat Feyenoord nog steeds een drempeltje over moet.”

Toch krijgen de Rotterdammers  vaak de complimenten na de wedstrijden tegen topploegen. Maar echt een wedstrijd dood maken lukt niet. “Feyenoord moet oppassen dat het geen ploeg wordt die doodgeknuffeld wordt”, aldus Wijffels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws