Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als je kijkt naar de laatste wedstrijden dan laat hij toch wat minder zien dan daarvoor”

”Als je kijkt naar de laatste wedstrijden dan laat hij toch wat minder zien dan daarvoor”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is het seizoen fantastisch begonnen. De Mexicaan wist in de competitie en de Champions League vijftien keer te scoren. In de topper tegen AZ werd de spits gewisseld voor Ayase Ueda en volgens Martijn Krabbendam was dit volkomen terecht.

”Je hebt ook een spits gehaald van negen miljoen van Cercle Brugge, die moet je ook af en toe zijn speeltijd en kansen geven”, zegt Krabbendam tegen Voetbal International. ”Ueda moet er toch volgend jaar staan als Gimenez verkocht is. Hij is natuurlijk ook niet helemaal heilig bij Feyenoord. Het is de topscorer, maar als je kijkt naar de laatste wedstrijden dan laat hij toch wat minder zien dan daarvoor. Hij is een beetje uit vorm, dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Slot laat hem normaal gesproken staan in de hoop dat hij zijn doelpunt gaat maken. Dat gaat heus wel weer gebeuren als hij terugkomt van de interlandweek. Ondertussen moet je ook je andere spits natuurlijk wel speeltijd gunnen. Dat heeft hij vandaag gedaan.”

Het lijkt bij de Mexicaan momenteel allemaal wat moeizamer te gaan. ”Als hij scoort, dan weet je eigenlijk dat hij de week erna weer scoort, en dat momentum is nu een beetje doorbroken. Hij scoort al een aantal weken niet en speelt ook niet heel best. Slordig, balverlies, hoewel hij ook een paar momenten had met een paar kaatsen die wel goed vielen.” Toch maakt Krabbendam zich geen zorgen. ”Het komt allemaal wel vanzelf wel weer, alleen hij zit er nu even niet in. Dan heeft iedere trainer het recht om elke speler te wisselen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert