Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als je daar constant mee bezig bent, word je als prof echt beter”

”Als je daar constant mee bezig bent, word je als prof echt beter”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit goed in zijn vel bij Feyenoord en is wekelijks een van de uitblinkers in het elftal van Arne Slot. In gesprek met De Telegraaf blikt de middenvelder terug op de wedstrijd van zondag tegen AZ.

Tegen Lazio ging Timber de fout in bij de tegentreffer, hoewel ook Geertruida te laat aansloot. Als revanche voelde het niet, blij met zijn goal tegen AZ was hij wel. “Maakt het wat goed? Nee, iedereen in het team maakt wel eens een fout. Het speelde hier niet mee. Ik maakte gewoon een heerlijk doelpunt en had pech dat de andere kansen ook net geen doelpunten werden.”

Na veel blessureleed afgelopen seizoen heeft Timber hard aan zijn fysiek gewerkt. “Maar ook mentaal word je dan sterker. Los daarvan staan er bij Feyenoord zoveel mensen voor je klaar waardoor je elke dag aan alles kunt werken. Binnen en buiten het veld, of het nu voeding of andere zaken zijn, wordt alles aangereikt. Als je daar constant mee bezig bent, word je als prof echt beter.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert