Home Laatste Feyenoord Nieuws ”We willen de tweede plek behouden en we kijken een beetje naar PSV”

”We willen de tweede plek behouden en we kijken een beetje naar PSV”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Alireza Jahanbakhsh mocht vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de basis starten. Na afloop stond de Iraniër Feyenoord TV te woord.

‘Dit soort wedstrijden zijn altijd een beetje spannend. We wisten dat we vanaf minuut één volle bak moesten gaan, moesten strijden en druk zetten. We hebben genoeg kansen gecreëerd de eerste helft en al met al een hele goede wedstrijd gespeeld. We konden er minimaal twee maken.”

Van tevoren was het belang duidelijk. ”We probeerden hen naar één kant te dwingen, dat was het plan. Over het algemeen heeft iedereen een hele goede wedstrijd gespeeld. Met het hele team hebben we druk gezet. We hebben bijna niks weggegeven de eerste helft. Dit was een zes-punten-wedstrijd. We willen de tweede plek behouden en we kijken een beetje naar PSV. Het verschil in punten is groot, maar we gaan strijden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert